The Spectacular X-Poles! A call to arms for Polish players.
Comments
-
Wow, naprawdę jestem pod wrażeniem mikael, ja tam jestem w stanie zrobić po parę k punktów zanim zacznie się chore skalowanie i tyle. Co do * turnieju to w sumie ciężko o coś walczyć, miejsce w top50 raczej mamy pewne a lepsza nagroda tylko za 1 I w sumie ja trochę wywindowałem nasz ranking bo w pewnym momencie miałem już 650 punktów z naszych 1800 łącznie ale jak się można było spodziewać sporo ataków na mnie i spadłem do lekko ponad 500. Venoma już podniosłem do 30 poziomu, jeszcze parę i będę mógł go zostawiać do obrony. Tak czy siak ciągle pierwszy i może jednak przygarnę tą Sue skoro taka samotna z FF0
-
Hahah i pograne full reset konta. Ciekawe czy wywalio mnie tez z sojuszu jak i z eventow. Teraz trzeba czekac na chwalebny support na rekonstrukcje konta DAMN.0
-
warevaq wrote:Hahah i pograne full reset konta. Ciekawe czy wywalio mnie tez z sojuszu jak i z eventow. Teraz trzeba czekac na chwalebny support na rekonstrukcje konta DAMN.
Że co???
Jak to się, kurna olek, stało? Skasowałeś sobie save'a, format, jakiś bug? Współczuję szczerze, rozumiem, że support już informowałeś? Oby się szybko odezwali i coś zaradzili, masz już ładny postęp, strasznym bólem byłoby go utracić. Może jednak żadnego takiego dramatu nie będzie, w sojuszu wciąż się wyświetlasz, twój skład jest nietknięty, pewnie da się to jakoś odtworzyć. Trzymam kciuki!0 -
Uffff wszystko wrocilo do normy Nic nie kasowalem samo od siebie sie zepsulo (przynajmniej musialo) bo nic takiego na kompie nie wyprawialem ale widze ze support szybko dziala0
-
No, całe szczęście, że to tylko jakiś chwilowy kwas. Nie strasz, bo tu zejdę na serce!0
-
Zazwyczaj opcja przywracania czegokolwiek w takich grach jest dość prosta, gdy mi zhackowano konto w Wowie to po 10 minutach wszystko było naprawione i mogłem normalnie iść na rajd.
Kurcze i bez tarczy to jednak ciężko walczyć o wysoką lokatę, dzisiaj dopiero popołudniu miałem czas zajrzeć i te kilkanaście godzin kosztowało mnie ponad 100 punktów. Zobaczymy jak to wyjdzie, póki co jestem w okolicach pierwszego i powinno być ciutkę łatwiej bowiem zaczęły się LR czyli darmowe ISO na karmienie Venoma, wkrótce 40 poziom i może IM/Jugg/Venom będą bardziej ludzi odstraszać. Swoją drogą niektórzy ludzie są dziwni, atakują mnie zyskując 17 punktów, robię kontraatak i dostaję 25...oni znowu mnie atakują i sytuacja się powtarza, gdy ja widzę przeciwnika, na którym mogę mało zyskać i stracić więcej w rewanżu po prostu go olewam bo nie warto.0 -
Pieknie sie dzionek zaczol,wylosowalem ze standard token czarna okladke WBO wiec dalej moge ja rozwijac. A co sadzicie o Hood? Bo nie wiem czy wybrac jego czy nowego C. America. A mam jedno miejsce jak narazie.0
-
Piterss wrote:A co sadzicie o Hood? Bo nie wiem czy wybrac jego czy nowego C. America. A mam jedno miejsce jak narazie.
The Hood to niezwykle niebezpieczna postać, maksymalnie rozwinięty stanowi kolosalne zagrożenie z powodu ciągłego drenowania zasobów, i ilekroć muszę stanąć naprzeciw drużynie z nim w składzie, zabijam go pierwszego (co ułatwia jego niezbyt imponujący licznik życia). Posiadanie Hooda na solidnym poziomie pozwala też osiągać lepsze wynik w Lightning Roundach, takich jak trwające obecnie. Cap jest, moim zdaniem, zupełnie nieprzekonujący, ale możemy być pewni jak śmierci i podatków, że za dosłownie chwilę od zakończenia Symulatora będzie miał swój turniej, i to pewnie niejeden. Trudna sprawa, gdybym miał wybierać pewnie skłaniałbym się ku Kapitanowi, żeby nie zamykać sobie drogi do następnych turniejów. Pomyśl, czy nie masz kogoś w rosterze, kogo możnaby się pozbyć, aby zrobić miejsce dla obu postaci.0 -
Piterss wrote:Pieknie sie dzionek zaczol,wylosowalem ze standard token czarna okladke WBO wiec dalej moge ja rozwijac. A co sadzicie o Hood? Bo nie wiem czy wybrac jego czy nowego C. America. A mam jedno miejsce jak narazie.
ZaczĄł, wybacz ale nie mogę się powstrzymać jak widzę coś takiego
Godzina do końca i 3 punkty przewagi nad drugą pozycją, będzie ciężko biorąc pod uwagę, że ma tarczę a ja zostałem z 3 apteczkami i obitymy bohaterami. Hood jest dobry ale musisz mieć kogoś do tankowania i robienie obrażeń najpierw czyli jeśli nie masz innych *** to na pewno się nie nadaje jako pierwsza *** do maksowania.0 -
Ok, w turnieju Lone Star Skirmish (commony) stoję za shieldem w top10, a nasz sojusz jest w top30. Trzymajcie kciuki czy tak się skończy0
-
Doh, okropna jest ta gra...0
-
No jak po round 2 to szalu nie ma. Simulator Basic 68 The simulator 11 Hard mode 6 (**** w ostaniej minucie przegralem o 20 pkt) z tokenow jak zwykle A wolverine. Jednak i tak nie ma co narzekac jestesmy na 89 pozycji jako sojusz wiec nie jest zle . Szkoda ze nie dostalem nic za Lone star skirmish nom ale trudno trzeba bylo nie sprzedawac *postaci a dla Was Graty za ladna pozycje. Cheers0
-
Wynik round 2:
Simulator top 2
Simulator hard top 10
Lone star top 10
Jestem troche wykonczony, z Doom duzo trudniej niz z Psylocke
Skonczylismy na #30 w Lone star. Naprawde wspanialy wynik!0 -
warevaq wrote:a dla NAS Graty za ladna pozycje.
Poprawiłem Cóż mi się udało osiągnąć 1 pozycję ale myślałem, że zejdę na zawał pod koniec. 3 minuty przed końcem 2 ataki na mnie i spadłem na 2 pozycję tracąc 27 punktów do lidera. Jeden atakujący dawał mi 28 punktów więc odpaliłem najlepsze boosty i skończyłem walkę kiedy była mniej niż minuta do końca eventu. Z przewagą zaledwie jednego punkciku zająłem 1 miejsce, aż mi trochę szkoda tego drugiego chłopa bo chyba wydał z 500 HP na tarcze a i tak nic mu to nie dało.0 -
Mi udało się przeskoczyć 700pkt i zapewnić sobie #1. Wreszcie mam niebieską IW a że czuję w Niej duży potencjał, to cieszy mnie to tym bardziej niż jakiś tam X-Force, nawet w perspektywie jego reworku.
Jako Alliance jesteśmy ciut nad Wami - skończyliśmy w okolicy 23 miejsca.
Symulator - chłopaki naprawdę dali czadu i z sytuacji beznadziejnej (byłem przekonany, że skończymy poza top10) wyciągneli(śmy) top10 w Hard i top5 w Easy. Nie ukrywam, że trochę Nas zboostował fakt, że dołączył do nas CH, po tym jak Go wywalili z S.H.I.E.L.D
Ja bez szału - 22 w Easy i 32 w Hard.
Dużo dobra, dużo ISO, kilka nowych okładek. Doom i Psylocke dostali w knut leveli. w tej rundzie kolej na BP, którego mam na 41levelu z tylko pięcioma okładkami, więc bez szału - wyżej go nie wyleveluje.
A w ostatniej rundzie prawdopodobnie LazyThor, którego mam całą jedną okładkę... Będzie, będzie zabawa. Będzie się działo.0 -
Gratulacje dla Was chłopaki za świetne wyniki. Ja niestety nie miałem czasu pilnować gry popołudniu (wizyta u lekarza). Ale i tak nie jest źle, w Skirmish'u zająłem miejsce w TOP25 bez tarczy (braki w HP). Niestety, symulator nie był dla mnie łaskawy- brak Doom'a. Przez to z 80 pozycji spadłem na 277. Na szczęście mam Panterkę, to może awansuję na spokojne miejsce w TOP250.
Dostaliście już nagrody za Alliances'a w Skirmish'u? U mnie o 18.10 ciągle ich nie było.0 -
Dostałem teraz jak się zalogowałem przed kolejną rundą LR. W sumie zapomniałem o nich, to już 3 okładki Hooda i 20 k ISO na koncie.
Ciekawe rzeczy dzieją się pvp evencie, zrobiłem 2 walki, żeby dostać token i nagle mam 50 punktów więcej, nie wiem jak Ci ludzie mnie atakują0 -
A jednak dostalem Hooda i 100 hp Jeszcze raz gj0
-
Gratulacje na pierwsze miejsce Malcoran i Emeryt. Ladnie!
Mam nadzieje na kolejne rundy symulatora, BP level 41 i LazyThor level 66. Ale tez fajnie bylo by wygrac okladki Patch w PvP. Przynajmiej w PvP to mozna wykupic tarcze i pospac troche przed koncem turnieju.
Emeryt zainspirowal mnie podpisem scAvengers, ze zrobilem nasz wlasny podpis. Co uwazacie? Chcemy miec? Zmienic cos?
Jesli chcecie dodac podpis to skopiuj kod i dodaj pod Edit Signature:[url=http://www.d3pforums.com/viewtopic.php?f=16&t=4739][img]https://lh4.googleusercontent.com/-FaOD_ORI10E/UzMthBY1zTI/AAAAAAAAAOs/I2Knv8v0LwA/w135-h36-no/X-P.gif[/img][/url]
0 -
Przyjemne logo. A gdzie biały?
Sugestie:
1. Górna połowa biała, dolna czerwona (dobry odcień btw!), ale wtedy góra może się zlewać z tłem, zatem czcionka musi być z "obwódką".
2, Góra czerwona, połowa biała, ale na biało-czerwonym tle - coby akurat w połowie następowała zmiana kolorów.
3. Jak niesłynna flaga coca-coli - tło flaga Polski, a logo wpisane białymi literami na czerwoną część flagi.0
Categories
- All Categories
- 44.8K Marvel Puzzle Quest
- 1.5K MPQ News and Announcements
- 20.2K MPQ General Discussion
- 3K MPQ Tips and Guides
- 2K MPQ Character Discussion
- 171 MPQ Supports Discussion
- 2.5K MPQ Events, Tournaments, and Missions
- 2.8K MPQ Alliances
- 6.3K MPQ Suggestions and Feedback
- 6.2K MPQ Bugs and Technical Issues