The Spectacular X-Poles! A call to arms for Polish players.

1679111231

Comments

• Wow, naprawdę jestem pod wrażeniem mikael, ja tam jestem w stanie zrobić po parę k punktów zanim zacznie się chore skalowanie i tyle. Co do * turnieju to w sumie ciężko o coś walczyć, miejsce w top50 raczej mamy pewne a lepsza nagroda tylko za 1 icon_rolleyes.gif I w sumie ja trochę wywindowałem nasz ranking bo w pewnym momencie miałem już 650 punktów z naszych 1800 łącznie ale jak się można było spodziewać sporo ataków na mnie i spadłem do lekko ponad 500. Venoma już podniosłem do 30 poziomu, jeszcze parę i będę mógł go zostawiać do obrony. Tak czy siak ciągle pierwszy i może jednak przygarnę tą Sue skoro taka samotna z FF icon_cool.gif
  • Hahah i pograne full reset konta. Ciekawe czy wywalio mnie tez z sojuszu jak i z eventow. Teraz trzeba czekac na chwalebny support na rekonstrukcje konta DAMN.
  • GumisK
    GumisK Posts: 372 Mover and Shaker
    warevaq wrote:
    Hahah i pograne full reset konta. Ciekawe czy wywalio mnie tez z sojuszu jak i z eventow. Teraz trzeba czekac na chwalebny support na rekonstrukcje konta DAMN.

Że co??? icon_eek.gificon_eek.gificon_exclaim.gif
    Jak to się, kurna olek, stało? Skasowałeś sobie save'a, format, jakiś bug? Współczuję szczerze, rozumiem, że support już informowałeś? Oby się szybko odezwali i coś zaradzili, masz już ładny postęp, strasznym bólem byłoby go utracić. Może jednak żadnego takiego dramatu nie będzie, w sojuszu wciąż się wyświetlasz, twój skład jest nietknięty, pewnie da się to jakoś odtworzyć. Trzymam kciuki!
  • Uffff wszystko wrocilo do normy icon_e_smile.gif Nic nie kasowalem samo od siebie sie zepsulo (przynajmniej musialo) bo nic takiego na kompie nie wyprawialem ale widze ze support szybko dziala icon_e_smile.gif
  • GumisK
    No, całe szczęście, że to tylko jakiś chwilowy kwas. Nie strasz, bo tu zejdę na serce! icon_e_confused.gif
  • Zazwyczaj opcja przywracania czegokolwiek w takich grach jest dość prosta, gdy mi zhackowano konto w Wowie to po 10 minutach wszystko było naprawione i mogłem normalnie iść na rajd.

Kurcze i bez tarczy to jednak ciężko walczyć o wysoką lokatę, dzisiaj dopiero popołudniu miałem czas zajrzeć i te kilkanaście godzin kosztowało mnie ponad 100 punktów. Zobaczymy jak to wyjdzie, póki co jestem w okolicach pierwszego i powinno być ciutkę łatwiej bowiem zaczęły się LR czyli darmowe ISO na karmienie Venoma, wkrótce 40 poziom i może IM/Jugg/Venom będą bardziej ludzi odstraszać. Swoją drogą niektórzy ludzie są dziwni, atakują mnie zyskując 17 punktów, robię kontraatak i dostaję 25...oni znowu mnie atakują i sytuacja się powtarza, gdy ja widzę przeciwnika, na którym mogę mało zyskać i stracić więcej w rewanżu po prostu go olewam bo nie warto.
  • Pieknie sie dzionek zaczol,wylosowalem ze standard token czarna okladke WBO wiec dalej moge ja rozwijac. A co sadzicie o Hood? Bo nie wiem czy wybrac jego czy nowego C. America. A mam jedno miejsce jak narazie.
  • GumisK
    Piterss wrote:
    A co sadzicie o Hood? Bo nie wiem czy wybrac jego czy nowego C. America. A mam jedno miejsce jak narazie.

The Hood to niezwykle niebezpieczna postać, maksymalnie rozwinięty stanowi kolosalne zagrożenie z powodu ciągłego drenowania zasobów, i ilekroć muszę stanąć naprzeciw drużynie z nim w składzie, zabijam go pierwszego (co ułatwia jego niezbyt imponujący licznik życia). Posiadanie Hooda na solidnym poziomie pozwala też osiągać lepsze wynik w Lightning Roundach, takich jak trwające obecnie. Cap jest, moim zdaniem, zupełnie nieprzekonujący, ale możemy być pewni jak śmierci i podatków, że za dosłownie chwilę od zakończenia Symulatora będzie miał swój turniej, i to pewnie niejeden. Trudna sprawa, gdybym miał wybierać pewnie skłaniałbym się ku Kapitanowi, żeby nie zamykać sobie drogi do następnych turniejów. Pomyśl, czy nie masz kogoś w rosterze, kogo możnaby się pozbyć, aby zrobić miejsce dla obu postaci.
  • Piterss wrote:
    Pieknie sie dzionek zaczol,wylosowalem ze standard token czarna okladke WBO wiec dalej moge ja rozwijac. A co sadzicie o Hood? Bo nie wiem czy wybrac jego czy nowego C. America. A mam jedno miejsce jak narazie.

ZaczĄł, wybacz ale nie mogę się powstrzymać jak widzę coś takiego icon_razz.gif

Godzina do końca i 3 punkty przewagi nad drugą pozycją, będzie ciężko biorąc pod uwagę, że ma tarczę a ja zostałem z 3 apteczkami i obitymy bohaterami. Hood jest dobry ale musisz mieć kogoś do tankowania i robienie obrażeń najpierw czyli jeśli nie masz innych *** to na pewno się nie nadaje jako pierwsza *** do maksowania.
  • Ok, w turnieju Lone Star Skirmish (commony) stoję za shieldem w top10, a nasz sojusz jest w top30. Trzymajcie kciuki czy tak się skończy icon_e_smile.gif
  • Doh, okropna jest ta gra...
  • No jak po round 2 to szalu nie ma. Simulator Basic 68 The simulator 11 Hard mode 6 (**** w ostaniej minucie przegralem o 20 pkt) z tokenow jak zwykle A wolverine. Jednak i tak nie ma co narzekac jestesmy na 89 pozycji jako sojusz wiec nie jest zle icon_e_smile.gif. Szkoda ze nie dostalem nic za Lone star skirmish nom ale trudno trzeba bylo nie sprzedawac *postaci a dla Was Graty za ladna pozycje. Cheers
  • Wynik round 2:
    Simulator top 2
    Simulator hard top 10
    Lone star top 10

Jestem troche wykonczony, z Doom duzo trudniej niz z Psylocke icon_e_smile.gif
    Skonczylismy na #30 w Lone star. Naprawde wspanialy wynik!
  • warevaq wrote:
    a dla NAS Graty za ladna pozycje.

Poprawiłem icon_e_wink.gif Cóż mi się udało osiągnąć 1 pozycję ale myślałem, że zejdę na zawał pod koniec. 3 minuty przed końcem 2 ataki na mnie i spadłem na 2 pozycję tracąc 27 punktów do lidera. Jeden atakujący dawał mi 28 punktów więc odpaliłem najlepsze boosty i skończyłem walkę kiedy była mniej niż minuta do końca eventu. Z przewagą zaledwie jednego punkciku zająłem 1 miejsce, aż mi trochę szkoda tego drugiego chłopa bo chyba wydał z 500 HP na tarcze a i tak nic mu to nie dało.
  • Mi udało się przeskoczyć 700pkt i zapewnić sobie #1. Wreszcie mam niebieską IW icon_e_smile.gif a że czuję w Niej duży potencjał, to cieszy mnie to tym bardziej niż jakiś tam X-Force, nawet w perspektywie jego reworku.

Jako Alliance jesteśmy ciut nad Wami - skończyliśmy w okolicy 23 miejsca.

Symulator - chłopaki naprawdę dali czadu i z sytuacji beznadziejnej (byłem przekonany, że skończymy poza top10) wyciągneli(śmy) top10 w Hard i top5 w Easy. Nie ukrywam, że trochę Nas zboostował fakt, że dołączył do nas CH, po tym jak Go wywalili z S.H.I.E.L.D icon_e_smile.gif
    Ja bez szału - 22 w Easy i 32 w Hard.

Dużo dobra, dużo ISO, kilka nowych okładek. Doom i Psylocke dostali w knut leveli. w tej rundzie kolej na BP, którego mam na 41levelu z tylko pięcioma okładkami, więc bez szału - wyżej go nie wyleveluje.

A w ostatniej rundzie prawdopodobnie LazyThor, którego mam całą jedną okładkę... Będzie, będzie zabawa. Będzie się działo. icon_lol.gif
  • Gratulacje dla Was chłopaki za świetne wyniki. Ja niestety nie miałem czasu pilnować gry popołudniu (wizyta u lekarza). Ale i tak nie jest źle, w Skirmish'u zająłem miejsce w TOP25 bez tarczy (braki w HP). Niestety, symulator nie był dla mnie łaskawy- brak Doom'a. Przez to z 80 pozycji spadłem na 277. Na szczęście mam Panterkę, to może awansuję na spokojne miejsce w TOP250.
    Dostaliście już nagrody za Alliances'a w Skirmish'u? U mnie o 18.10 ciągle ich nie było.
  • Dostałem teraz jak się zalogowałem przed kolejną rundą LR. W sumie zapomniałem o nich, to już 3 okładki Hooda i 20 k ISO na koncie.

Ciekawe rzeczy dzieją się pvp evencie, zrobiłem 2 walki, żeby dostać token i nagle mam 50 punktów więcej, nie wiem jak Ci ludzie mnie atakują icon_e_biggrin.gif
  • A jednak dostalem Hooda i 100 hp icon_e_biggrin.gif Jeszcze raz gj icon_e_biggrin.gif
  • Gratulacje na pierwsze miejsce Malcoran i Emeryt. Ladnie!
    Mam nadzieje na kolejne rundy symulatora, BP level 41 i LazyThor level 66. Ale tez fajnie bylo by wygrac okladki Patch w PvP. Przynajmiej w PvP to mozna wykupic tarcze i pospac troche przed koncem turnieju.

Emeryt zainspirowal mnie podpisem scAvengers, ze zrobilem nasz wlasny podpis. Co uwazacie? Chcemy miec? Zmienic cos?
    X-P.gif

Jesli chcecie dodac podpis to skopiuj kod i dodaj pod Edit Signature:
    [url=http://www.d3pforums.com/viewtopic.php?f=16&t=4739][img]https://lh4.googleusercontent.com/-FaOD_ORI10E/UzMthBY1zTI/AAAAAAAAAOs/I2Knv8v0LwA/w135-h36-no/X-P.gif[/img][/url]

• Przyjemne logo. A gdzie biały?

Sugestie:

1. Górna połowa biała, dolna czerwona (dobry odcień btw!), ale wtedy góra może się zlewać z tłem, zatem czcionka musi być z "obwódką".
    2, Góra czerwona, połowa biała, ale na biało-czerwonym tle - coby akurat w połowie następowała zmiana kolorów.
    3. Jak niesłynna flaga coca-coli - tło flaga Polski, a logo wpisane białymi literami na czerwoną część flagi.