The Spectacular X-Poles! A call to arms for Polish players.

1181921232431

Comments

• @Malcoran

MStorm. Oczywiście! Pięknie, pięknie dziękuję! Jakąś zaćmę miałem chyba.
  • Czy jest mozliwosc zeby pobrac nowy patch inaczej niz przez steam?

Nie moge ich z tamtad sciagnac

Chba blokuje jakis firewall
  • Emeryt wrote:
    @Malcoran

MStorm. Oczywiście! Pięknie, pięknie dziękuję! Jakąś zaćmę miałem chyba.

Nie ma za co icon_e_smile.gif Jeśli ja z Thorem oraz jednym poziomem fioletowego u GSBW potrafię wejść w nieskończoną turę to Ty z Hulkiem, 4 poziomami fioletowego u GSBW powinieneś kroić przeciwników jak masełko icon_razz.gif
  • nabiłem na razie 439pktów i prowadzę w swoich widełkach. Z MStorm nabiłem sobie trochę punktów, ale jako, że nie tankuje żadnego koloru, medpacki szybko schodzą. Niemniej do szybkiego grindowania jest jak znalazł. Przerzuciłem się na Hulka, liczę na mało ataków i nei zakładam tarczy.

Zresztą, potrzebuję tylko Black Psylocke, więc jak mi ktoś mocno się wywinduje w widełkach, to nie będę cisnął po tę niebieską IW (chociaż brałbym, oj brałbym...).
  • GumisK
    GumisK Posts: 372 Mover and Shaker
    Piterss wrote:
    Czy jest mozliwosc zeby pobrac nowy patch inaczej niz przez steam?

Nie moge ich z tamtad sciagnac

Chba blokuje jakis firewall

Raczej nie ma takiej opcji, będziesz musiał na razie obejść się smakiem. Dołączysz do nas na czacie jak wrócisz do kraju, a tymczasem ciesz się, że masz jeszcze stary symbol krytycznych obrażeń, ten nowy wygląda tak tanio i tandetnie, że przecieram wciąż oczy ze zdumienia icon_eek.gif
  • Sir, melduje wykonanie zadania icon_e_biggrin.gif A już miałem się pogodzić z tylko dwiema kartami pochodni...

Wyniki z siedmiu minut sprzed końca:
    http://zapodaj.net/31eef8b26feee.png.html
    http://zapodaj.net/f7ffee3f18dea.png.html
    http://zapodaj.net/815d6a68828ed.png.html

Byłem trzeci od końca koło 23, więc jestem zadowolony z chyba ponad 8k w ostatniej godzinie, skończyłem w top20 icon_e_wink.gif Mikaelst i DonTick też przyświrowali na koniec, gratulacje chłopaki icon_e_smile.gif
  • GumisK
    edited April 2014
    DaerPL wrote:
    Sir, melduje wykonanie zadania icon_e_biggrin.gif A już miałem się pogodzić z tylko dwiema kartami pochodni...

Wyniki z siedmiu minut sprzed końca:
    http://zapodaj.net/31eef8b26feee.png.html
    http://zapodaj.net/f7ffee3f18dea.png.html
    http://zapodaj.net/815d6a68828ed.png.html

Byłem trzeci od końca koło 23, więc jestem zadowolony z chyba ponad 8k w ostatniej godzinie, skończyłem w top20 icon_e_wink.gif Mikaelst i DonTick też przyświrowali na koniec, gratulacje chłopaki icon_e_smile.gif

Wariaci icon_lol.gif
    Tak czy inaczej, duży szacun dla was za dobry wynik pomimo idiotycznej formuły turnieju. Wyrobiliśmy się na tyle, aby strefa z gwarantowanym Human Torchem była niezagrożona, nawet przez jakiś czas miałem nadzieję na top 100 sojuszy, niestety jesteśmy wszyscy z Europy, więc okazało się to nie do zrobienia. Mała strata, i tak nagrody okładkowe są najważniejsze. Ja wczoraj pograłem do pierwszej w nocy, potem mnie zmogło - ale liczba punktów wystarczyła na indywidualne top 100. Dobre i to.

Następne PvE zostało już ogłoszone, a będzie nim Heroic Mode z udziałem Venoma. Szykujcie się więc wszyscy na trudną przeprawę, wysokie levele rywali i potwornie ograniczony wybór postaci. Z całą pewnością pojawią się też misje z wymaganą obecnością Torcha, to jednak dla nas niewielki zgrzyt, bo wszyscy teraz go mamy. Spodziewałem się, że następne PvE przyniesie sygnalizowany przez IceIX'a Epizod 4.5, widocznie nie jest jeszcze całkiem gotowy i ma jakąś obsuwę. Cóż, wolę to, niż tak niedopracowany event, jak właśnie zakończony. Równolegle wystartuje PvP Hotshot, pewnikiem debiut turniejowy Johnny'ego Storma, a dziś wieczorem nowa porcja Lightning Rounds - farma Iso otwarta! Ku uciesze niektórych, a załamaniu innych (tych levelujących Ragnaroka, np warevaq icon_razz.gif ), ta seria będzie w stylu bohaterskim. Dla mnie git, bo trzygwiazdkowych czarnych charakterów nie mam zbyt mocno rozwiniętych.
  • Dzieki DaerPL za print screen i gratuluje na dobry wynik. Fajnie sie porownywac.
    Wstac o piatej to nie az tak zle icon_rolleyes.gif . Gorzej bylo jak w stanach mieli czas letni a my zimowy.
  • Jest em nieprzytomny. Masakra. O czwartej na kibelku jeszcze pocisnąłem z 6walk, a potem już na głównym koncie.
    The scAvengers dali czadu. Naprawdę. Zupełnie się nie spodziewałem i miałem nadzieję na top 10. Bonusowe 500 HP i 5000 ISO robi jednak różnicę.

Szkoda progression rewards, Devki zjebali na całej linii.

teraz jakoś przeżyć w robocie...

KAWY!

KA
  • GumisK
    Wasze pierwsze miejsce daje do myślenia, twój sojusz oficjalnie należy uznać za hardkorowy. Pisałeś niedawno, że czujeś się jak hardkorowiec, wyjawię ci dlaczego: dlatego, że nim jesteś. icon_e_ugeek.gif A myślałeś o jakimś parodniowym odwyku? Urlop gdzieś, bez komórki i kompa? Albo co? W tym tempie zamienisz się w zombie gdzieś w połowie maja, najdalej icon_mrgreen.gif
  • Nie mam z tym problemu - jak Moja Luba u mnie zostaje to po prostu nie gram.

Wiesz, teraz
    jak są sojusze to mam większe parcie bo pracuję na wynik 20 osób.

Spać.

Kawę mi dziewczyny zrobiły, powoli wracam do żywych. Dobrze być rodzynkiem w pracy icon_e_smile.gif
  • jak na razie idzie dobrze, jestem top 20 w turnieju bw i zaraz znow cos uwalczyc spróbuje
  • GumisK
    Devsi zrobili nam wczoraj psikusa, siedziałem wieczorem jak ten debil czekając na Ligthing Roundy (faaaaarmiiiić!!!), a tu kicha z wodą. Wykorzystałem czas żeby nabić trochę punktów w Hollowpoint Kiss, a jako że nie widziałem żadnego poważnego zagrożenia w swoim brackecie, to położyłem się spać z silnym postanowieniem zaatakowania pierwszego miejsca dzisiaj rano. Atak się powiódł, założyłem tarczę mając 855 punktów, i mam cichą nadzieję że żaden świr z S.H.I.E.L.D czy innego badziewia (scAvengersów, na przykład icon_razz.gif ) nie wyskoczy w ostatniej chwili z tysiakiem, strącając mnie z pierwszego miejsca i rujnując moją randkę z Sue Storm. Wszystkie zapowiedzianie eventy przesunięte o jeden dzień, więc do wieczora nie będzie się dla mnie działo kompletnie nic godnego uwagi, mogę ze spokojniejszym sercem skupić się na pracy. Za to po powrocie, wieczorem, będzie znów aktywności bez liku - pewnie jednocześnie wystartują LR i Hotshot, będzie czym zająć ręce gdy małżonka będzie się bawić z koleżankami w kinie icon_e_smile.gif
  • GumisK
    Ajjj, no i ktoś mi zniweczył mój planowany trójkącik z Betsy i Sue. Zostałem wyprzedzony o 50 punktów, gdybym miał możliwość grać w momencie zamknięcia turnieju pewnie poszedłbym va banque i zdjął tarczę na dziesięć minut przed końcem, żeby Blitzkriegiem przeskoczyć ten dystans, ale znów ta cholerna praca wlazła mi w paradę icon_e_wink.gif
    Jako zespół również ześlizgnęliśmy się z top 50, drugi z rzędu finisz poza ścisłą elitą. No to teraz posypią się głowy icon_evil.gif Do jutra wytypuję parę opierdalających się pasożytów, które jeżdżą na plecach liderów, zgarniają nagrody nic nie wnosząc w zamian. Dosyć tego dobrego, czas rozliczeń i konsekwencji nadszedł!*
    Dobrze, że wystartowały Lightning Roundy, będzie gdzie sobie odbić moje osobiste niepowodzenie w pogoni za Invisible Woman.

*Tak naprawdę to nie.
  • Wyrzucać, wyrzucać. Będzie miejsce dla mnie ;-P
  • GumisK
    Widzę, że wraz z wprowadzeniem chatu w R50, nasz wątek opustoszał. Ludzie, gdzie jesteście? Zajrzyjcie czasem na nasze forum i odezwijcie się tutaj, bo aż się echo niesie, gdy piszę te słowa.
    Mam drobne ogłoszenie duszpasterskie: wyjeżdżam na weekend, i w związku z wyjazdem przez najbliższe trzy dni nie będę tak aktywny w grze i na forum jak jestem zazwyczaj. Patrząc jednak na was, wiem że zostawiam losy drużyny w dobrych rękach. Tylko mi tu nie pajacować za bardzo pod nieobecność tatusia icon_twisted.gif

Z innej beczki, trochę szerzej: ostatnie zmiany w turniejach, to jest marginalizacja heroicznych Lightning Rounds przez zreformowanie ich nagród(zapewne diaboliczne czeka ten sam los), a także zapowiedź "naprawienia" skalowania przez zezwolenie, aby kończyło się ono na poziomie 400, sprawiają, że zaczynam się nieco martwić o dalszy rozwój tej gry. Kroki podejmowane przez developerów są dla mnie niezrozumiałe i wręcz szkodliwe. Jakie macie zdanie na temat, co sądzicie o przyszłości MPQ? Uderzam w dość poważny ton, bo naprawdę polubiłem tę grę, i byłoby mi przykro patrzeć, jak przepoczwarza się powoli, ale niechybnie w coś, w co wcale nie chciałbym grać.
  • Bydzie dobrze szyfie!
  • Noo mnie też w weekend nie będzie icon_neutral.gif a na pewno w sobotę. Dobrze się składa, że nagrody mizerne.
  • Doszly mnie sluchy ze jest duza szansa na nowe miejsce w sojuszu na dniach. Chetnych zapraszam do skladania podania na forum o przyjecie.Roster bedzie brany pod uwage.

Edit: Nie wiem czy jest jakas lista oczekujacych na miejsce (Gumisk jest offline przez weekend)
  • warevaq wrote:
    Doszly mnie sluchy ze jest duza szansa na nowe miejsce w sojuszu na dniach. Chetnych zapraszam do skladania podania na forum o przyjecie.Roster bedzie brany pod uwage.

Edit: Nie wiem czy jest jakas lista oczekujacych na miejsce (Gumisk jest offline przez weekend)
    Zostawiasz nas? icon_eek.gif