The Spectacular X-Poles! A call to arms for Polish players.
Comments
-
Jasne nie jest to najlepszym pomyslem pakowac w ragnaroka iso ale wbic go przyjanjmniej do 80lvl ze wzgledu ze ciezko mi sie przebic do topowych pozycji w LR zeby zgarniac lepsze okladki. Na obecna sytuacje gdzie doom jest najwyzej lvl postacia (102) i braku okladek do innch *** hirkow wydaje mi sie ze ragnar moze pomoc pushnac ta sytuacje. Wiem ze nie jest mocny ale ludzie widzac wysoki lvl i duza ilosc hp skipuja ataki. Przynajmniej ja tak robie jesli moge pacnac przeciwnika szybciej i mniej bolesnie. Hulkowi dobije 89 lvl i to jest max na obecna chwile. W LR skupie sie na Cmag i hoodzie zeby zlapac troche okladek ale raczej bede maxowal hooda bo juz mam cos okladek wiec szybciej bedzie mogl cos pacac niz Cmag.0
-
puki co jestem 72 w unstable iso i 12 w tym drugim evencie z kapitanem
Walcze na razie Magneto (marvel now) storm(z mocnym niebieskim atakiem) i do tego jakis tank typu wlasnie zboostowany america i idzie calkiem niezle0 -
A do obecnego eventu Unstable ISO 8 jestem niby na 8 pozycji (36k pkt) ale znajac zycie spadne do top 100 a na GSBW bede musial przykampic w nocy z shieldem zeby cos zlapac bo 600 pkt mam obecnie a kolesi musze bic z 141 lvl lazy cap0
-
warevaq wrote:Jasne nie jest to najlepszym pomyslem pakowac w ragnaroka iso ale wbic go przyjanjmniej do 80lvl ze wzgledu ze ciezko mi sie przebic do topowych pozycji w LR zeby zgarniac lepsze okladki. Na obecna sytuacje gdzie doom jest najwyzej lvl postacia (102) i braku okladek do innch *** hirkow wydaje mi sie ze ragnar moze pomoc pushnac ta sytuacje. Wiem ze nie jest mocny ale ludzie widzac wysoki lvl i duza ilosc hp skipuja ataki. Przynajmniej ja tak robie jesli moge pacnac przeciwnika szybciej i mniej bolesnie. Hulkowi dobije 89 lvl i to jest max na obecna chwile. W LR skupie sie na Cmag i hoodzie zeby zlapac troche okladek ale raczej bede maxowal hooda bo juz mam cos okladek wiec szybciej bedzie mogl cos pacac niz Cmag.
Sęk w tym, że LR z CMagneto i Hood'em są najbardziej oblegane wobec czego najciężej coś tam osiągnąć. Chociaż nigdy nie próbowałem tam walczyć o cokolwiek, poza progiem 100 punktów, i nie wiem jak Ci tam wcześniej szło więc mogę się mylić.0 -
Szczerze mowiac dzieki doomowi ktorego wyexpilem udalo mi sie w LR zlapac duzo okladek i zajac topowe miejsca (doom,loki,ragnar) ale jesli chodzi o hooda i cmag to wbijam 400 pkt i przed samym koncem dostaje w wpierdol brzydka mowiac a klepia mnie osoby wcale nie z takim mocnym rosterem wiec tak mi sie wydaje ze ragnar na lvl 160 sial by fear . Inna sprawa ze nie uzywam shieldow ze wzgledu na brak hp a miejsc w rosterze ciagle malo.0
-
Taki miły obrazek na zakończenie wieczoru z Puzzle Questem, nasi atakują miejsca czwarte i szóste w First Avengerze
0 -
Owszem, na ten moment mamy wszystkie siedemnaście miejsc zajętych. Możesz do nas dołączyć w każdej w chwili na zasadzie wykupienia slotu dla siebie (warto, to opłacalna inwestycja, dzięki naszym osiągnięciom zbieramy dużo nagród w turniejach), albo poczekać cierpliwie na nasze ruchy, jeżeli takie rozwiązanie cię nie interesuje. Chętnie rozszerzymy sojusz, nawet do 20 slotów, ale brak nam teraz środków ku temu. A z ciekawości - długo już grasz? Jak ci idzie? Jak twój roster, wyniki? Ulubiony gatunek sera? (niepotrzebne skreślić)0
-
A jak można wykupić miejsce? I ile kosztuje?
Gram ponad 2 miesiące (przynajmniej tak wynika z codziennych nagród). Nie wiem jak mi idzie, nie mam za bardzo porównania. Jestem w tej chwili w sojuszu Meeples (dołączyłem kilka dni temu tylko po to, żeby być w jakimkolwiek), możesz podejrzeć roster. W First Avenger jestem aktualnie 49 (pewnie nie ma za bardzo czym się chwalić, ale biorąc pod uwagę roster chyba nie jest źle).0 -
Rozciągnięcie sojuszu powyżej pięciu członków kosztuje 500 HP (złotych monet) + 100 HP za każde kolejne wolne miejsce. Na naszym etapie rozwoju, wykupienie dla ciebie miejsca kosztowałoby 1800 HP, a żaden z nas nie dysponuje kwotą tego rzędu. HP można dokupić za realne pieniądze, i dokonywaliśmy już rozszerzeń w ten sposób, zależnie od tego na jakiej platformie grasz możesz je dokupić za pomocą funduszy Steam, albo przez Google Play. Gdybyś zdecydował się wydać gotówkę i zdobyć w ten sposób niezbędne punkty, to dalsza procedura wyglądałaby tak:
1. Ktoś z nas tymczasowo opuszcza sojusz, by stworzyć wolne miejsce dla ciebie.
2. Wysyłasz swoje zgłoszenie do nas na powstałe wolne miejsce.
3. Akceptuję twoje zgłoszenie i nadaję ci rangę Commandera (tylko z tą rangą można wykupować miejsca w sojuszu).
4. Jako członek i Commander dokupujesz osiemnasty slot w naszym rosterze.
5. Ochotnika, który ustąpił ci miejsca, przyjmujemy z powrotem na nowo otwarty przez ciebie slot.
6. Jest radośnie i kolorowo.
Twój skład nie jest może imponujący, lecz jak na dwa miesiące grania wygląda dobrze. Gwarantuję, że dzięki nam rozwijałbyś się w znacznie przyspieszonym tempie dzięki nagrodom drużynowym, które do tej pory były dla ciebie nieosiągalne.0 -
Cały tydzień miałem zalatany - dopiero jutro będę miał wolne.
Nie mam odruchu sprawdzania przynależności klanowej przeciwnika - jak zaatakowałem kogoś z naszych serdecznie przepraszam, od obecnego eventu na pewno będę na to patrzeć. Co prawda nie widziałem by ktoś coś tu zgłaszał, ale różnie może być.
Obecny event niestabilnego iso strasznie mi się nie podoba, cieszę się, że wreszcie dobiega końca. Chodzi mi już tylko o pierwszą setkę, tak to cały event mam w poważaniu. Jutro bardziej opiszę czemu
Nie pamiętam kiedy ostatnio pisałem, a że się spieszę do roboty to tylko jeszcze się pochwalę 821pkt w Best There Is (pierwsza piątka) i 7xx (bliżej 700) w Kapitanie (pierwsza piątka) - bardziej nie cisnąłem, bo się bałem retaliacji i ściany 141. BTI był śmiesznym turniejem, przez cały czas tylko 2-3 razy mnie zaatakowano, a po przekroczeniu 500 ani razu. Dobry MMR plus patch 2xx chyba ludzi odstraszały
Lepszy nowy podpis, oczywiście wziąłem0 -
1800 HP to dużo. Za dużo jak dla mnie. Mam 175. 18 Euro nie wydam na grę, która i owszem, podoba mi się, ale nie wydaje mi się być warta tych pieniędzy. Symboliczne 4,5 Euro miałoby większe szanse, ale wtedy i tak będzie mi sporo brakowało do 1800. Chyba trochę poczekam, może się jakieś miejsce zwolni.
Przy okazji. Zostało mi kilkanaście godzin na wrzucenie Lokiego (***) do rostera. A nie mam miejsca i 300 HP też już nie dam rady nazbierać do tego czasu. Sprzedać go czy wywalić kogoś z tych co mam? A jeśli wywalić, to kogo? Dodam, że Lokiego dostanę jutro z nagród dziennych.
Co zmienił patch 2xx? Nie czytałem i nie zauważyłem różnicy w atakowaniu innych.
I jeszcze jedno pytanie. Jak to jest z nagrodami dziennymi. Muszę się logować codziennie, bo się licznik zresetuje, czy nie ma to znaczenia i zlicza po prostu każdy dzień zalogowania się?0 -
Kolejne TOp50 dla naszego sojuszy. Zacnie panowie, zacnie powiadam0
-
Rathi:
Patch 2xx - mowa o Wolverine (Patch) zboostowanym w ostatnim turnieju do lvl 200+.
Loki - wywal, to bardzo słaby i bardzo sytuacyjny bohater. Ale musiałbym zobaczyć Twój roster, żeby na 100% ocenić, bo ja jestem zwolennikiem trzymania wszystkich okładek.0 -
Tak jak obiecałem, po weekendzie fundusze są. HP dodane, czekają grzecznie na wydanie na slot.
Przez ostatnie dni udało mi się dostać 2 okładki lazyCapa i 1 GSBW, co mnie cieszy bardzo bo za parę dni dostanę kolejną z nagród za logowanie. Tak więc czekam na informację czy dalej mnie chcecie
Przy okazji wiecie czy można zmienić konto facebooka przypisane do MPQ na inne? Mam przypisane do głównego konta, a takie specjalne do gier założyłem niedawno I chciałem po prostu sobie przełączyć.0 -
Emeryt wrote:Loki - wywal, to bardzo słaby i bardzo sytuacyjny bohater. Ale musiałbym zobaczyć Twój roster, żeby na 100% ocenić, bo ja jestem zwolennikiem trzymania wszystkich okładek.0
-
Oki, ja bym wywalił Hawkeye'a0
-
Opuszczam sojusz, przyjmijcie MejDeja i zróbcie Commanderem. Jak kupi slot to wrócę.0
-
Już. Kup i zaakceptuj the scAvengera0
Categories
- All Categories
- 44.8K Marvel Puzzle Quest
- 1.5K MPQ News and Announcements
- 20.2K MPQ General Discussion
- 3K MPQ Tips and Guides
- 2K MPQ Character Discussion
- 171 MPQ Supports Discussion
- 2.5K MPQ Events, Tournaments, and Missions
- 2.8K MPQ Alliances