The Spectacular X-Poles! A call to arms for Polish players.
Comments
-
MejDej, niniejszym pasuję cię na członka X-Poles. Twój request jest już zatwierdzony, awansowałem cię też na Commandera. Jak będziesz dostępny, dokup tylko miejsce dla Emeryta, i sprawa zamknięta. W kwestii Facebookowego konta podłączonego pod MPQ, ręcznie nie ma możliwości jego zmiany, gdy już razy zostanie przypisane. Skontaktuj się bezpośrednio z developerami w tej materii, wiem że niektórzy forumowicze tak robili.
Rathi, poprę Emeryta przy pytaniu o Lokiego - nie jest wart zachodu, będzie jedynie zapychaczem rostera. Jeśli bardzo ci na nim zależy, na przykład z przyczyn kolekcjonerskich, też pozbywałbym się Classic Hawkeye'a, niemniej na początkowym etapie gry uważam go za przydatniejszego i bardziej grywalnego, choć nadaje się jedynie do PvE. Nagrody dzienne, o które również pytałeś, nie przepadają. Licznik zatrzymuje się na dniu, w którym logowałeś się ostatnio, i zostaje na nim dopóki nie zalogujesz się ponownie.
Ach, no i rzecz jasna, uścisk ręki prezesa dla wszystkich za następny turniej zwieńczony sukcesem. Jak udatnie ujął to mój ziom Dżordż, jest zacnie
EDIT: wszechobecny forumowo Emeryt wciął mi się przed post, real ninja-like0 -
Jak to sprytnie poszło!
31k pkt daję póki co od siebie w Unstable. Mam banalne walki.0 -
No to sprzedam tego Lokiego, dziękuję za rady : )0
-
Emeryt wrote:Jak to sprytnie poszło!
31k pkt daję póki co od siebie w Unstable. Mam banalne walki.
A co miało nie pójść, to dla nas nie pierwszyzna
W Unstable Iso w tej chwili mam coś około 46,5 tysiaka. Niby dużo, ale różnice punktowe są śmieszne. Wczoraj szedłem spać na pierwszym miejscu rankingu, obudziłem się na 104-tym. Struktura punktowa tego turnieju woła o pomstę do nieba - jest nieprzemyślana, chaotyczna i zwyczajnie nieuczciwa. Połowa nagród z puli Progression Rewards jest ustawiona na takich pułapach, że nie ma takiej opcji, aby je osiągnąć. Końcowa drabinka turnieju będzie miała na pierwszych pięćdziesięciu miejscach tych graczy, którzy grali na godzinę przed zamknięciem. Mnie tam nie będzie, o takiej porze śpię. Do tego wszystkiego, pomimo bardzo ostrożnej gry (ani jednej misji w żadnym podejściu nie wyczyściłem do ostatniego punktu, grałem po dwa razy dziennie, po jednym podejściu w każdym węźle) skalowanie oszalało, mam prawie wszystko na poziomach 230. Ktokolwiek zaprojektował ten event, powinien mieć osobny kocioł w piekle, opalany palącymi się okładkami z Human Torchem.0 -
MejDej wrote:Przy okazji wiecie czy można zmienić konto facebooka przypisane do MPQ na inne? Mam przypisane do głównego konta, a takie specjalne do gier założyłem niedawno I chciałem po prostu sobie przełączyć.
Mozna bardzo latwo, na swoim koncie FB wejdz w ustawienia, nastepnie gry i wywal Puzzle Quest, nastepnym razem jak bedziesz logowal sie do gry to wpisz tylko nowe konto.0 -
Thesmok wrote:MejDej wrote:Przy okazji wiecie czy można zmienić konto facebooka przypisane do MPQ na inne? Mam przypisane do głównego konta, a takie specjalne do gier założyłem niedawno I chciałem po prostu sobie przełączyć.
Mozna bardzo latwo, na swoim koncie FB wejdz w ustawienia, nastepnie gry i wywal Puzzle Quest, nastepnym razem jak bedziesz logowal sie do gry to wpisz tylko nowe konto.
A czy przypadkiem taki krok nie wyczyści zapisanego stanu gry? Nie miałem takich doświadczeń, ale zdaje mi się, że czytałem o tym w innym forumowym wątku. Jeśli się mylę, to przepraszam za sianie zamieszania.0 -
GumisK wrote:Thesmok wrote:MejDej wrote:Przy okazji wiecie czy można zmienić konto facebooka przypisane do MPQ na inne? Mam przypisane do głównego konta, a takie specjalne do gier założyłem niedawno I chciałem po prostu sobie przełączyć.
Mozna bardzo latwo, na swoim koncie FB wejdz w ustawienia, nastepnie gry i wywal Puzzle Quest, nastepnym razem jak bedziesz logowal sie do gry to wpisz tylko nowe konto.
A czy przypadkiem taki krok nie wyczyści zapisanego stanu gry? Nie miałem takich doświadczeń, ale zdaje mi się, że czytałem o tym w innym forumowym wątku. Jeśli się mylę, to przepraszam za sianie zamieszania.
Ja tak zrobilem, wszystko bylo na miejscu Stan gry ktory masz na telefonie/tablecie zostanie po prostu zapisany na nowym koncie FB0 -
Witam nowego członka. Wyszedł update R50, jest chat w sojuszu
Zmieściłem się w top25 w First Avenger, miałem dość łatwy bracket. Tylko Unstable ISO mnie przeraża, chyba będzie trzeba nastawić telefon i wstać jak za dawnych czasów0 -
Wstawać? o 5 rano? Chyba ich pogięło Grunt żeby 1 okładka Torcha była0
-
Emeryt wrote:_M4ru_ wrote:Wstawać? o 5 rano? Chyba ich pogięło Grunt żeby 1 okładka Torcha była
Niestety, szczera prawda. Mój plan to posiedzieć dziś dłużej niż zazwyczaj, może uda mi się nie zasnąć do pierwszej, wpół do drugiej? W ten sposób zminimalizuję trochę wpływ gumy ludzi grających za dziesięć piąta. O pobudce dla klikania w diamenty w moim wypadku nie ma mowy.0 -
Witam wszystkich, sorry że Wam się wcinam w temat. Mam tylko krótkie pytanie jest możliwość dołączenia do was?0
-
Marcin19DM64 wrote:Witam wszystkich, sorry że Wam się wcinam w temat. Mam tylko krótkie pytanie jest możliwość dołączenia do was?
Kurna, bez OBW nagle okazuje się, że mój roster ssie. Próbuję różnych kombinacji w turnieju GSBW i póki co zrezygnowałem z:
Punisher 141 + Hood 102 - zbyt wolno, ergo za dużo hp tracę
Patch 106 + Daken 55 - po prostu umarłem. a nie mam jednej okładki Dakena (moja ostatnia **!), no i jednak jest różnica między lvl141 a 106.
Punisher 141 + Hulk 128 - na razie jestem zadowolony. Hulk tankuje zielony i żółty.
Brakuje leczenia kruca.0 -
Ooj troche dużo Niestety aż tyle nie mam0
-
Thesmok wrote:MejDej wrote:Przy okazji wiecie czy można zmienić konto facebooka przypisane do MPQ na inne? Mam przypisane do głównego konta, a takie specjalne do gier założyłem niedawno I chciałem po prostu sobie przełączyć.
Dzięki wielkie, zadziałało ;]
Przy okazji moje facbookonto : https://www.facebook.com/peter.mad.520 -
Marcin19DM64 wrote:Ooj troche dużo Niestety aż tyle nie mam
Ech, spoko, nikt tyle nie ma tak od ręki. MejDej też jeszcze parę dni temu nie miał, a teraz hula już z nami, jutro przystąpi do pierwszego dzielenia się łupami z turnieju Unstable Iso. Jakbyś nie chwycił aluzji (mam tendencje do gadania nader zawile), to podpowiadam ci, że możesz dokupić sobie HP za gotówkę. To relatywnie niezbyt straszny wydatek, a miałbyś spory zwrot w postaci zdobywanych z nami okładek, tysięcy Iso i zastrzyków HP. Naturalnie, nie przymuszam, może taka forma ci nie odpowiadać i całkowicie to rozumiem, sam nie jestem też szczególnie skłonny do wydawania pieniędzy na tego rodzaju gierki; sygnalizują tylko, że jeśli ci zależy, żeby grać z nami, jest na to prosta metoda.
Emeryt: tak, dobry healer jest na wagę złota, choć można grać skutecznie i bez niego. A masz może do dyspozycji Classic Magneto, działałby też dobrze? Myślę sobie, że nie od rzeczy byłby Hood, przyspieszający mocno odpalenie wyroku na team przeciwny, ale tu już teoretyzuję, sam mam go za nisko, aby nim grać w tym turnieju.0 -
No spoko rozumiem, ale nawet jak bym chciał zapłacić to nie mam żadnej możliwości, bo nie mam karty kredytowej żeby zapłacić za HP. A płatności przez konto z telefonu niestety nie ma0
-
Panowie mam problem z gra.
Jestem za granica, mam dostep do neta wifi ,dzis rano gralem bylo ok ale wyszedl update chyba do gry i nie moge sie zalogowac do steam i pobrac aktualizacji.
jest jakis sposob zeby np ktos wyslal pliki tej aktualizacji ,moze jakos inaczej to zalatwic?
Wifi chyba ma jakies blokady do gier online ,tak mi sie wydaje...0 -
GumisK wrote:Emeryt: tak, dobry healer jest na wagę złota, choć można grać skutecznie i bez niego. A masz może do dyspozycji Classic Magneto, działałby też dobrze? Myślę sobie, że nie od rzeczy byłby Hood, przyspieszający mocno odpalenie wyroku na team przeciwny, ale tu już teoretyzuję, sam mam go za nisko, aby nim grać w tym turnieju.
Hood nie działa- gra jest zbyt wolna. Hulk na razie dobrze się sprawdza, a i jako straszak będzie ciut w defensie działał.0 -
Emeryt wrote:Marcin19DM64 wrote:Witam wszystkich, sorry że Wam się wcinam w temat. Mam tylko krótkie pytanie jest możliwość dołączenia do was?
Kurna, bez OBW nagle okazuje się, że mój roster ssie. Próbuję różnych kombinacji w turnieju GSBW i póki co zrezygnowałem z:
Punisher 141 + Hood 102 - zbyt wolno, ergo za dużo hp tracę
Patch 106 + Daken 55 - po prostu umarłem. a nie mam jednej okładki Dakena (moja ostatnia **!), no i jednak jest różnica między lvl141 a 106.
Punisher 141 + Hulk 128 - na razie jestem zadowolony. Hulk tankuje zielony i żółty.
Brakuje leczenia kruca.
Cóż na moim poziomie wystarczy Thor, MStorm i pustynia Ale pewnie jak siądę jutro, żeby dobić do 600 punktów i zgarnąć Aresa to się zaczną pokazywać panowie z SHIELD i innych Django. Tyle dobrego, że ten turniej kończy się o przyzwoitej godzinie jak dla nas, może znowu uda się wbić do top25. Przydałoby się bo z Unstable ISO praktycznie zero HP a mam już tylko 300 HP na slot dla Human-Torcha, na Betsy już mi braknie niestety. Mam też dlatego nadzieję, że w kolejnym turnieju nagrodami będzie ktoś kogo już mam, żebym mógł zaoszczędzić.0
Categories
- All Categories
- 44.8K Marvel Puzzle Quest
- 1.5K MPQ News and Announcements
- 20.2K MPQ General Discussion
- 3K MPQ Tips and Guides
- 2K MPQ Character Discussion
- 171 MPQ Supports Discussion
- 2.5K MPQ Events, Tournaments, and Missions
- 2.8K MPQ Alliances
- 6.3K MPQ Suggestions and Feedback
- 6.2K MPQ Bugs and Technical Issues