The Spectacular X-Poles! A call to arms for Polish players.
Comments
-
To jeszcze Commandera poproszę
i dziękuję0 -
Zrobione. Baw się dobrze0
-
Słyszeliście, chłopaki? To teraz zbiorowe "DZIĘ-KU-JE-MY" dla Emeryta, który zafundował nam ni z gruchy, ni z pietruchy dwa miejsca ponad stan. Mamy pełny komfort grania bez obaw o brak możliwości ruchu w przypadku pojawienia się potencjalnych chętnych, wydawajcie swoje pieczołowicie zgromadzone HPki według uznania, akcje ratunkowe na jakiś czas nie będą nam konieczne.0
-
Jakby to ujac schludnie i dostojnie hmm Emeryt rozpierdala system 2 konta 2 sloty, pojechales grubo ale morda mi sie cieszy ze mamy takich ludzi w X-Poles. Pzdr0
-
O proszę, szkoda że dopiero ten temat zauważyłem Szukam z bratem jakiegoś sojuszu, bo wychodzi na to, że bez tego sporo się traci. Jesteśmy teraz w Execution, założyliśmy go z kumplami z pracy, tyle że oni jakoś się tą grą znudzili. Ja jestem DaerPL, mój brat to DonTick. Jak pisałem gdzie indziej:DaerPL day 107, in most events top 10 or top 50, in pvp always 500-600 points, for prizes sometimes 700-800. In simulator I have almost 230k, I will end with more than 250k.
DonTick day 102, in most events top 50 or top 100, in pvp always 300-500, sometimes more (in current pvp 661, second place).
Mogę jeden slot dokupić, więc jak dołączymy to jeszcze wolne miejsce będzie0 -
Tak się wybitnie złożyło, że właśnie dwa miejsca czekają na obsadzenie. Jeżeli chcecie, zgłaszajcie się, coby nie leżały odłogiem0
-
No to świetnie, jesteśmy na pokładzie
Jutro coś więcej o sobie napiszę, teraz czas spać
Edit:
Jak tylko będę Commanderem mogę kupić slot, nawet nie wiedziałem, że bez tego się nie da...0 -
W nowy dzień wchodzimy z samymi dobrymi informacjami. Po pierwsze, co już być może zauważyliście, mamy dwa nowe, cenne nabytki w składzie, po nocnej akcji rekrutacyjnej pojawili się u nas DaerPL wraz ze swoim bratem, DonTickiem. To winduje nasz klan do poziomu szesnastu zawodników - chory obłęd w zestawieniu z moimi przewidywaniami o tym, jak ta (w założeniu) mała organizacja będzie się rozwijać. Po drugie, skosiliśmy kolejne nagrody za top 50 w Unholy Outlaw, lądując zapewne bezpiecznie w okolicach 25-30 miejsca, ani przez moment nie czułem, że nasza lokata będzie zagrożona. Dajecie czadu! Po trzecie, Symulator wchodzi w decydującą fazę. Dziś mamy finał, walczcie jak rozjuszone lwy, napierajcie niepowstrzymanie niczym rozpędzona lokomotywa, pracujcie jak mrówki, albo wstawcie tu sobie dowolną motywującą metaforę i po prostu zagarnijcie tyle punktów, ile jeszcze macie sił w steranych trudami boju sercach. Damy radę, czuję to w kościach! Wreszcie, po czwarte, wystartowała następna odsłona Fearless Defenders. Nagrodą drużynową jest czarna okładka Hulka, która zdaje się przyda się wam wszystkim, a dla mnie jest ostatnim brakującym elementem do wymaksowania tej postaci. Wiem, że pomożecie mi ją zdobyć, a nasz rezultat z poprzedniej rozgrywki w tym turnieju pozwala napawać optymizmem. Mamy też ładny nostalgiczny obrazek: od zakończenia naszego nieoczekiwanie dobrego występu w Fearless Defenders z pierwszą w historii gry drabinką drużynową, choć minęło wszak niewiele czasu, nasza liczebność zdążyła się podwoić! To właśnie nazywam postępem. Na razie jednak gorąca prośba do wszystkich: skupcie się na Symulatorze, na tyle ile możecie, nie rozpraszajcie się i nie osłabiajcie postaci graniem PvP. Mamy przed sobą ostateczne rozstrzygnięcia w 10-dniowym evencie, który kosztował nas niemało wysiłku i nerwów, zakończmy go z animuszem. Pomyślnych łowów!
Z innej beczki, DaerPL: masz już Commandera, możesz działać.0 -
Witam wszystkich nowych członków naszej ekipy.
W Unholy Outlaw na dziesięć minut przed końcem eventu spadliśmy na 49 miejsce, ale ostatecznie zakończyliśmy gdzieś w okolicach 45 miejsca. Właśnie to dzięki Wam udało się nam utrzymać w czołowej 50 rankingu i wyprzedzić nawet ekipy "20". To osiągnięcie wymaga wzniesienia toastu - uważajcie, żeby nie przesadzić, w końcu jest jeszcze Symulator do pokonania0 -
BruceLee wrote:Witam wszystkich nowych członków naszej ekipy.
W Unholy Outlaw na dziesięć minut przed końcem eventu spadliśmy na 49 miejsce, ale ostatecznie zakończyliśmy gdzieś w okolicach 45 miejsca. Właśnie to dzięki Wam udało się nam utrzymać w czołowej 50 rankingu i wyprzedzić nawet ekipy "20". To osiągnięcie wymaga wzniesienia toastu - uważajcie, żeby nie przesadzić, w końcu jest jeszcze Symulator do pokonania
Nie ukrywam, że BL lvl15 znacząco mi pomoże w przejściu prologu i będzie błyszczał przy IM35 lvl1 i MStorm lvl1
za co pięknie dziękuję.0 -
W ostatnich 20 minutach Unholy dobiłem z 310 na 516 - zużyłem trochę boostów, ale miałem tyle odłożonych, że 0 iso wydałem. To był trudny event dla mnie, z kim nie walczyłem miał Hooda z kilkoma niebieskimi i OBW, wkurzające jak mało co. A że żal mi na tarczę było, to czekałem do końca na pocisk.
Slot wykupiłem, jak nikt nie ma nic przeciwko mogę kumpla zrekrutować, Lukas również z Execution. W ostatnich miesiącach dużo grał, teraz trochę nie miał czasu i zaczął się frustrować, bo dostaje iso, a nie ma gdzie rozłożyć - okładek mu brak. Miejsce u nas zapewniło by mu dodatkowe okładki i poprawiło motywację, gra od około 5 stycznia, i ma kilka postaci na 85 A i dziś w symulatorze zawsze będą dodatkowe pkt dla wszystkich.
Niestety nie HP, więc by nie było już wolnych slotów.0 -
Emeryt wrote:Jak już skończyłem pilnować Outlaw na kompie i zapewniwszy sobie zwycięstwo, od razu wskoczyłem na komórkę, żeby zobaczyć, ze wzbogaciliście mnie w elegancką okładeczkę
Nie ukrywam, że BL lvl15 znacząco mi pomoże w przejściu prologu i będzie błyszczał przy IM35 lvl1 i MStorm lvl1
za co pięknie dziękuję.
Nie wygłupiaj się, to my jesteśmy ci wdzięczni za istotny wkład w rozwój ekipy, bez twojej pomocy trwałoby to znacząco dłużej. Black Panther rzeczywiście może być kozak na początku Ja tylko w dalszym ciągu nie mogę się nadziwić, że chce ci się kopać z koniem (prologiem, w domyśle) jeszcze raz, levelować postacie od zera, mozolnie rozszerzać roster i kolekcjonować okładki. No ja nie mogę, co za człowiek.DaerPL wrote:W ostatnich 20 minutach Unholy dobiłem z 310 na 516 - zużyłem trochę boostów, ale miałem tyle odłożonych, że 0 iso wydałem. To był trudny event dla mnie, z kim nie walczyłem miał Hooda z kilkoma niebieskimi i OBW, wkurzające jak mało co. A że żal mi na tarczę było, to czekałem do końca na pocisk.
Slot wykupiłem, jak nikt nie ma nic przeciwko mogę kumpla zrekrutować, Lukas również z Execution. W ostatnich miesiącach dużo grał, teraz trochę nie miał czasu i zaczął się frustrować, bo dostaje iso, a nie ma gdzie rozłożyć - okładek mu brak. Miejsce u nas zapewniło by mu dodatkowe okładki i poprawiło motywację, gra od około 5 stycznia, i ma kilka postaci na 85 A i dziś w symulatorze zawsze będą dodatkowe pkt dla wszystkich.
Niestety nie HP, więc by nie było już wolnych slotów.
Dwieście punktów w dwadzieścia minut to dobra średnia, brawa za tak dzielne natarcie. Jeśli za Lukasa ręczysz, i ma on ochotę grać dla nas, to spoko, daj mu cynk. Brak HP nie jest przeszkodą, i tak dobijamy już do ostatnich slotów, chwilowy brak wolnych miejsc nas zbyt mocno nie zaboli ani nie spowolni, a nowy człowiek to zawsze wartość dodana.0 -
Witam nowych czlonkow X-Poles (jest nas juz 17 ). Cholernie mnie oklepali w unholy outlaw z top 10 spadlem do top 75 i niezalapalem sie na bp ... ostatnia runda jest duzo latwiejsza niz pozostale przynajmniej dla mnie,ale kolesie tak grinduja teraz ze ciezko bedzie sie wbic do top 50(jestem 73 obecnie). O tyle ze dzisiaj jestem w domu to mam czas na farmienie. Nagrody za nowy event sa calkiem obiecujace brakuje mi wszystkich okladek do hulka wiec trzeba bedzie sie postarac zeby zajac jakies dobre miejsce (poleca boosty i shield na 100%).0
-
GumisK wrote:Emeryt wrote:Jak już skończyłem pilnować Outlaw na kompie i zapewniwszy sobie zwycięstwo, od razu wskoczyłem na komórkę, żeby zobaczyć, ze wzbogaciliście mnie w elegancką okładeczkę
za co pięknie dziękuję.
Nie wygłupiaj się, to my jesteśmy ci wdzięczni za istotny wkład w rozwój ekipy, bez twojej pomocy trwałoby to znacząco dłużej. Black Panther rzeczywiście może być kozak na początku Ja tylko w dalszym ciągu nie mogę się nadziwić, że chce ci się kopać z koniem (prologiem, w domyśle) jeszcze raz, levelować postacie od zera, mozolnie rozszerzać roster i kolekcjonować okładki. No ja nie mogę, co za człowiek.0 -
Witam nowych graczy, zwłaszcza tego nooba Emeryta z 1 poziomowymi postaciami
Co do Unholy Outlaw to dobiłem wczoraj do tych 600 punktów co dawało mi 3 miejsce, wpadł kumpel z piwkami i po godzinie gdy znowu zajrzałem dalej byłem 3 więc musiałem niestety pouciekać z paru walk, żeby spaść na moją ulubioną pozycję czyli 50-1000 -
No witam witam wszystkich nowych graczy. Jeszcze trochę i będzie nas dwudziestka i inne sojusze będą mogły już tylko walczyć o drugie miejsca
Przy okazji pochwalę się że właśnie dobiłem do 250 tysiączków w symulatorze. Całkiem nieźle powalczyłem w tym evencie. Ale ciekawe czy ktoś dobije do 300 kawałków. To by chyba do 0 trzeba wszystkie misje robić równo co 12 godzin... U mnie maks gracz ma niecałe 260000.0 -
No ja mam 242k i nie mam szans dobic do 250k i tak samo nie mam szans dobic do 75 pozycji w main evencie. W calym evencie bylem od 20 do 50 pozycji po zakonczonych rundach a teraz dobrze jak w top 100 bede heh.0
Categories
- All Categories
- 44.8K Marvel Puzzle Quest
- 1.5K MPQ News and Announcements
- 20.2K MPQ General Discussion
- 3K MPQ Tips and Guides
- 2K MPQ Character Discussion
- 171 MPQ Supports Discussion
- 2.5K MPQ Events, Tournaments, and Missions
- 2.8K MPQ Alliances
- 6.3K MPQ Suggestions and Feedback
- 6.2K MPQ Bugs and Technical Issues