The Spectacular X-Poles! A call to arms for Polish players.
Comments
-
Panowie teraz nie moge wejsc do gry bo nie ma mnie w domu, za jakies 30 min mysle ze bede.0
-
GumisK: będziesz jeszcze za te 30 minut żeby zrobić mnie commanderem?0
-
Pewnie, nic się nie martw, dzisiaj to zamkniemy, jak tylko Piterss zjawi się z powrotem. Zresztą, w razie czego, sam Piterss ma teraz uprawnienia Commandera, więc mógłby cię przyjąć i nadać rangę w zastępstwie.0
-
Jaki macie rank w Nieustraszonych Obrońcach? pociśniecie top100?0
-
W tej chwili 64, w zawieszeniu poza sojuszem na razie Wyndrowicz i Utopiec, którzy swoje dorzucą. Ja dopiero szykuję się do ostatecznego ataku, jak już pozałatwiamy sprawy organizacyjne. Także owszem, top 100 wydaje się w zasięgu, o ile coś jeszcze wieczorem pogramy, a to byłby moim skromnym zdaniem wielki sukces dla skleconego tak naprędce sojuszu, na dodatek z samych casuali.0
-
byłoby zajebiście, zwłaszcza, że różnica między top 50 a top100 jest minimalna.
My oscylujemy między 10-16, ale część ekipy jeszcze nie cisnęła. aktualnie szukamy ludzi z dużą ilością HP, bo ostatnie 5 slotów to w sumie 9000 HP. masakra jakaś. ale pośpiechu nie ma, bo i tak top1 nie zrobimy. S.H.I.E.L.D to same koksy, większość kojarzę albo z forum albo z czołowych miejsc na turniejach, wliczając walkyourpath, który bodaj dwa razy wygrał te pojebane Elite Tournaments, gdzie można było wygrać każdą dostępną okładkę.0 -
jestem. uto_piec gotowy?0
-
widze ze go nie ma. moze wykupie miejsce co? bo potem nie wiem czy bede0
-
jestem aktualne jeszcze?
Było wolne miejsce to wszedłem. Jeśli tylko dostanę Commandera kupię to kolejne.0 -
wykupilem slot ale 1 miejsce ma byc dla Wyndrowicza0
-
tak wiem kupie dla niego. Tylko czy jest jeszcze GumisK?
A w ogóle to kto to jest bonzo908? Może on mógłby mnie zrobić Commanderem?
Miejsce kupione. Wchodź Wyndrowicz.
Dzięki za pomoc0 -
Wszystko gra? bede pozniej. POCISNIEMY cos0
-
Jeszcze niech ktos mnie zaakceptuje i bajeczka0
-
W ogóle to na 19 miejscu jesteśmy teraz. Myślę że pierwsza 50 spokojnie w zasięgu0
-
To pięknie
Ilu Was jest? Aż sobie kuknę na Wasze rostery.0 -
Mam pyt co do punktow zdobywanych przez nasz team.. Jesli wygrywam starcie jasne ze dodaje te pkt do teamu (i dla mnie,single player) Tu pyt jak przegram to odejmuje nam pkt z teamu jak ma to miejsce w single? Mam nadzieje ze nie zamotalem pytania0
-
Piękna sprawa panowie, jest nas ośmioro, pierwsza operacja poszerzenia sojuszu zakończona pełnym sukcesem! Zła strona jest taka, że kolejny slot już trochę zaboli, 900 HP to nie w kij dmuchał, ale pozwolę sobie zauważyć, że początki i tak mamy piękne. Jako że jestem człowiekiem w wieku podeszłym i ze swoimi zobowiązaniami oraz przyzwyczajeniami, te nowo nadane stopnie Commandera też się przydadzą na przyszłość - ewentualni dalsi rekruci nie będą skazani na oczekiwanie na moje decyzje, będzie miał kto mnie zastąpić. Bonzo908 to alias Piterssa, nikt nam się nie wcisnął na krzywy ryj
@Emeryt - profil jest ustawiony jako prywatny od początku, nie chciałem cyrków z przypadkowymi dołączeniami. Dzięki za wsparcie i obecność, nawet jeśli służysz tylko dobrą radą, to i tak więcej niż można oczekiwać od kogoś spoza klanu. Nasze rostery zapewne nie zrobią na tobie wrażenia, ja widziałem paru scAvengersów, i to zupełnie inna liga. Ale i tak na start jestem więcej niż usatysfakcjonowany, rozkręciła się impreza w tempie ponaddźwiękowym
@Piterss: Tak, jest tak jak mówisz, rating drużyny to suma ratingów członków, więc utracone punkty poszczególnych graczy odliczają się od wyniku sojuszu.
@Wszyscy!: No, to żołnierze, ciśniemy. Powodzenia w końcowych starciach, nie spinajcie się za bardzo, żeby wam żyłka nie pękła, czołowe miejsca są dla nas w oczywisty sposób nie do tknięcia, ale od top100 w górę możnaby odtrąbić jako duży sukces. Do boju, udanych wyników, jutro będzie okazja do pierwszych poturniejowych refleksji i dyskusji. A teraz ogień!0
Categories
- All Categories
- 44.8K Marvel Puzzle Quest
- 1.5K MPQ News and Announcements
- 20.2K MPQ General Discussion
- 3K MPQ Tips and Guides
- 2K MPQ Character Discussion
- 171 MPQ Supports Discussion
- 2.5K MPQ Events, Tournaments, and Missions
- 2.8K MPQ Alliances
- 6.3K MPQ Suggestions and Feedback
- 6.2K MPQ Bugs and Technical Issues