Numerous Events not loading opponent [Devs Aware]

AzerackAzerack Posts: 126 Tile Toppler
The current run of TG is now unplayable for me as a new opponent will not load. I've tried switching my player a few times and even devices  but when I get to the VS page it just hangs instead of loading an opponent.

//Edited Title -Brigby
«134567

Comments

  • ElfNeedsFoodElfNeedsFood Posts: 277 Mover and Shaker
    I had this hit me in an event too. I couldn’t play any charges on that node at all.  Others in my coalition have hit this too. So much worse than SWW.  
    I've not seen such bravery!
  • Sorin81Sorin81 Posts: 394 Mover and Shaker
    I'm getting this bug in the current HoD. My left node won't load an opponent. I've sent in ticket to support but I'm afraid I'm going to lose my charges to this.
    Looking for a friendly and active MtGPQ community? Check out ThePower9 on Discord. PM me for an invite and when you join mention me and I'll give you a cookie! https://forums.d3go.com/discussion/62618/meet-the-power-9-recruiting-all-levels/p1

    A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools.


  • Emanon2000Emanon2000 Posts: 119 Tile Toppler
    edited November 27
    Im seeing this on Samut node in HOD for 1/2 day now... WTHeck!

    11/27 Update: 7 matches lost due to being unable to play on that node.  Knocked completely out of Top 500 or better rewards.  Still spinning.  I've uninstalled/reinstalled, tried other devices (post issue), etc... no change.
  • joergingerjoerginger Posts: 36 Just Dropped In
    Training Grounds is not loading an opponent, as the thread starter wrote. I closed the game and emptied cache several times - nothing but a spinning circle.
  • ThéséeThésée Posts: 127 Tile Toppler

    The bug is quite common, and quite Deadly : there does not seem to be a way to escape. Besides TG and HoD, two of my teammates also faced it in Trial of the Planes

  • Sorin81Sorin81 Posts: 394 Mover and Shaker
    Has everyone that is seeing this bug sent a ticket in? 

    I got a response to mine but it only asked for more information to help with their investigation. At least they are investigating.
    Looking for a friendly and active MtGPQ community? Check out ThePower9 on Discord. PM me for an invite and when you join mention me and I'll give you a cookie! https://forums.d3go.com/discussion/62618/meet-the-power-9-recruiting-all-levels/p1

    A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools.


  • Emanon2000Emanon2000 Posts: 119 Tile Toppler
    You mean the default response that you get ... even if you have included all the information they ask for...

    Heh... 

    My ticket was removed/disappeared... had to resubmit... Haven't received my Auto Response yet.
  • RhasgetRhasget Posts: 62 Match Maker
    Sent a ticket twice on this. First for Trial of Ambition (I think it was that, earlier this week) where my black node got locked out after first match.
    And then in this weekends Hour of Devastation with Samut after two matches.

    This leads to not being able to compete for any decent spots. My HoD run was good in all other matches with six points dropped in total but final placement was 612, giving the reward of 1000 runes!
  • Sorin81Sorin81 Posts: 394 Mover and Shaker
    Yeah the auto response. 

    And now another auto response. 


    Looking for a friendly and active MtGPQ community? Check out ThePower9 on Discord. PM me for an invite and when you join mention me and I'll give you a cookie! https://forums.d3go.com/discussion/62618/meet-the-power-9-recruiting-all-levels/p1

    A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools.


  • RhasgetRhasget Posts: 62 Match Maker
    I have gotten some actual responses besides the first two autoresponses.
    Hope it leads somewhere though so they can fix this.
  • BrigbyBrigby Posts: 3,105ADMINISTRATORS Chairperson of the Boards
    Hi Everyone. I've relayed this issue to the developers, as well as any relevant forum threads, and they'll be sure to investigate. Apologies for the inconvenience.
    D3 Go! Community Manager
    -------------
    You are more than welcome to message me, if you require any assistance, however please note that due to the sheer volume of messages I receive, I may not be able to respond back immediately. Thank you for your patience!
    -------------
    My MPQ Roster (Last updated: 11/27/17)
  • GilescloneGilesclone Posts: 300 Mover and Shaker
    Just got this in TG.  I hope it goes away at the end of the event at least.  Because nothing else works 
  • AzerackAzerack Posts: 126 Tile Toppler
    Hope the devs can fix this  because it just happened again. Guess I'm sad but glad it's not just me, at least. 
  • AzerackAzerack Posts: 126 Tile Toppler
    Just got this in TG.  I hope it goes away at the end of the event at least.  Because nothing else works 
    It does, but you're out of that day's 15 crystals and 1250 runes since you can't play the event. Inconvenience is putting it lightly,  imho... 
  • ManiiNamesManiiNames Posts: 34 Just Dropped In
    Having this issue in Trial of the Planes today.  Got stuck when assigning a PW to my second node.
  • Sorin81Sorin81 Posts: 394 Mover and Shaker
    Huh. I got a reply to my ticket saying that the issue was fixed. Looks like that was a little premature.
    Looking for a friendly and active MtGPQ community? Check out ThePower9 on Discord. PM me for an invite and when you join mention me and I'll give you a cookie! https://forums.d3go.com/discussion/62618/meet-the-power-9-recruiting-all-levels/p1

    A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools.


  • rafalelerafalele Posts: 222 Tile Toppler
    Hi.

    This is the second time I report this bug.

    A node gets locked without loading an opponent. 

    Now is in Training grounds previous time was in last week Emrakul's Corruption event. I have 2 devices and in both the game can not load the opponent.

    The app is not locked, I can move between menus and fight in the other events nodes.

    I am going to have Training grounds locked for the rest of the day.

    Last time I tried uninstall and installing again the app in both devices but it did not work.

    It is very frustrating. 

    I have opened a new ticket as the previous one was closed by support.
  • RhasgetRhasget Posts: 62 Match Maker
    This is still occurring for me too. Just today I lost my two final black nodes on Emrakul when it got stuck.
    My tickets were not even replied to after I gave all relevant info, just removed.
  • Emanon2000Emanon2000 Posts: 119 Tile Toppler
    edited December 6
    Rhasget said:
    This is still occurring for me too. Just today I lost my two final black nodes on Emrakul when it got stuck.
    My tickets were not even replied to after I gave all relevant info, just removed.
    Took me 4 tickets this past weekend to get a response... They closed the first two.  (The third from me was.. Why were my tickets closed with no response).   The 4th ticket response .. said basically... Sorry... You shouldn't see this issue again.  

    So guess what... I got the error again.   Both events I was locked out of 5+ rounds on a node... Absolutely no way to get in the top 250 with those scenarios...

    Response to the ticket for this event... Sorry about the 'inconvenience' (nothing we can do for you) IF you need any assistance for ANOTHER issue, please contact us again...


    Really?
  • HesturkHesturk Posts: 41 Just Dropped In
    My bottom node in Trial of Ambition just got locked. 2 charges left and 2 more to come before end of event. Reading in the forum it's not even encouraging
«134567
Sign In or Register to comment.